Вінниця проводить у вічність двох захисників

Новини Вінниці / Вінниця проводить у вічність двох захисників

Сьогодні, 9 травня, Вінниця відправляє в останню путь двох своїх героїв, Миколу Кочмарука та Віталія Кухарука, які віддано служили Україні та віддячили своїми життями за її свободу і незалежність.

Микола Кочмарук, 36-річний захисник, служив у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Його останній бій відбувся 29 квітня поблизу села Нетайлове Покровського району Донецької області. Під час відстоювання своїх товаришів, Микола втратив своє життя, залишивши за собою дружину та дітей.

Віталій Кухарук, 53-річний воїн, служив у 110-й окремій механізованій бригаді. Його серце зупинилося 3 травня. Він залишився прикривати вогнем своїх товаришів і здійснювати евакуацію поранених під час боїв на донецькому напрямку.

Обох героїв сьогодні проводжають в останню путь Вінниця та її мешканці. Церемонії прощання відбудуться згідно з наступними адресами та годинами:

- Миколу Кочмарука проводжатимуть об 11:00 год за адресою: пров. В. Симоненка, 54. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

- Віталія Кухарука проводжатимуть об 10:30 за адресою: вул. С. Зулінського, 37. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

 

Михайло Білик

9 травня, 2024