Вінниця простилася з воїном

Новини Вінниці / Вінниця простилася з воїном

Сьогодні, 2 травня 2024 року, Вінниця простилася з 26-річним воїном Доміновим Артуром Андрійовичем, який віддав своє життя на захист Батьківщини в боротьбі проти російської агресії.

Артур Домінов народився у Вінниці 19 липня 1997 року. Він закінчив 26-ту школу та здобув спеціальність маляра-штукатура у Вищому художньому професійно-технічному училищі №5. Після служби в армії він працював у будівельній компанії, поклавши великий акцент на свою професійну роботу та військову підготовку.

З початком повномасштабного російського вторгнення, Артур приєднався до Збройних Сил України. Він був старшим солдатом у 456-й бригаді транспортної авіації імені Дмитра Майбороди. Свою місію він бачив у порятунку людей і завжди був готовим ризикувати для цього.

Останній бій Артура припав на 24 квітня на Херсонщині, де він загинув під час мінометного обстрілу позицій поблизу села Кринки.

Церемонія прощання з Артуром Доміновим відбулася о 11:30 у Храмі за адресою: вул. Келецька, 50-А. Поховання військового відбулося о 13:00 на кладовищі Підлісне.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Михайло Білик

2 травня, 2024