Вінниця прощається із двома Захисниками України

Новини Вінниці / Вінниця прощається із двома Захисниками України

Сьогодні, у Вінниці, проводжають в останню путь двох героїв-захисників України - Владислава Базенка та Владислава Кобзара. Обидва віддали своє життя захищаючи Україну від російських окупантів.

27-річний Владислав Базенко почав свій бойовий шлях у 2016 році, ставши старшим солдатом 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка. Попри поранення, він не залишав передову, але його життя обірвалося 3 лютого на Лиманському напрямку.

Владислав Кобзар приєднався до Збройних Сил України на початку повномасштабного вторгнення. Він загинув на Авдіївському напрямку 2 лютого, маючи лише 24 роки.

Обидва герої народилися в місті Вінниці та зростили та навчалися тут. Сьогодні вони проводяться в останню путь, залишивши слід у серцях рідних та близьких.

Церемонії прощання з героями відбудуться за адресами: вул. М. Хвильового, 44 для Владислава Базенка та вул. Батозька, 12 (колонна зала №2) для Владислава Кобзара. Поховання Владислава Базенка відбудеться о 11:30 на П’ятничанському кладовищі, а Владислава Кобзара - о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.