Вінниця додатково виділить на армію 3,5 млн грн, а також перейменує фонд для підтримки ЗСУ

Новини Вінниці / Вінниця додатково виділить на армію 3,5 млн грн, а також перейменує фонд для підтримки ЗСУ

У Вінницькій міськраді планують закупити додатково тепловізори та коліматори на суму 3,5 млн грн для підрозділів ЗСУ. Відповідні тендери вже оголошені на сайті “Прозоро”.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Паралельно тривають торги по тендерах, які стосуються закупівлі квадрокоптерів, хімічних грілок та термопосуду. Загальна сума закупівель складає майже 22 млн грн. Наразі ми активно готуємося до опалювального сезону та дбаємо про соціальний захист населення. Втім, підтримка Збройних Сил була і буде пріоритетною для нашого муніципалітету», - зазначив він.

Вчора, 10 серпня, на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради розглянули виконання бюджету громади за перше півріччя 2023 року.

«Приймаємо рішення про перейменування Фонду соціально-економічного розвитку безпосередньо на Фонд підтримки Збройних Сил», – розповів мер.

Крім того, Сергій Моргунов окреслив найважливіші завдання, які стоять на порядку денному. Це і утримання у належному стані укриттів у закладах освіти, будівництво нових, підготовка критичної інфраструктури до осіньо-зимового періоду.

Щодо виконання бюджету, відповідно до звіту, доходи склали 3,2 млрд грн, а видатки становлять 2,8 млрд грн.

Олеся Рудницька

11 серпня, 2023