Вінниччину порадують зірковим концертом до Дня Конституції України

Новини Вінниці / Вінниччину порадують зірковим концертом до Дня Конституції України

У суботу, 27 червня, мешканців і гостей Вінниччини запрошують на передсвятковий вечірній онлайн-концерт до Дня Конституції України.

У суботу, 27 червня, мешканців і гостей Вінниччини запрошують на передсвятковий вечірній онлайн-концерт до Дня Конституції України.

За словами команди проекту, на глядачів і глядачок очікує насичене вокально-інструментальне зіркове шоу талантів у форматі приємного міксу з  сучасної естради та фольклору. Окрім "електронної" музики, в рамках ефіру буде й віртуозна гра бандуристів та цимбалістів з різних куточків України.

Вітатимуть з прийдешнім святом дорослих і молодь такі імениті артисти та вокалісти, як Ігор Грохоцький, FREЯ, Назар Яцишин, SHY, Олександр Кварта, U:LAV, Карина Іваник, Денис Родін, Ярослав Рогальський, Анастасія Посна й інші фіналісти та переможці різних телевізійних талант-шоу, які приєднаються до дійства з власних домівок.

- Це буде особливий творчий передсвятковий вечір, - ділиться головний організатор проекту Олександр Кахай, - окрім вже озвученого, також готуємо декілька особливо приємних творчих сюрпризів для вінничан. 

Розпочнеться онлайн-концерт 27 червня о 18:00, а його трансляція буде доступною за посиланням https://youtu.be/okKyij8hAqA

Ірина Заіковата

23 червня, 2020