Вінниччина увійшла до шістки областей України, де повністю увімкнули опалення

Новини Вінниці / Вінниччина увійшла до шістки областей України, де повністю увімкнули опалення

У Вінницькій, а також Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській та Черкаській областях станом на 11 листопада повністю підключені до опалення як житловий, так і соціальний фонди. Про це йдеться у сьогоднішньому повідомленні міністерства розвитку громад та територій. Загалом в Україні на цей час опалюються 94,2% житлових будинків та 97,8% об’єктів соціальної сфери.

У Вінницькій, а також Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській та Черкаській областях, станом на 11 листопада повністю підключені до опалення як житловий, так і соціальний фонди. Про це йдеться у сьогоднішньому повідомленні Міністерства розвитку громад та територій. Загалом в Україні на цей час опалюються 94,2% житлових будинків та 97,8% об’єктів соціальної сфери.

Ще тиждень тому за результатами аналогічного моніторингу Мінрегіон повідомляв, що на Вінниччині було підключено 100% об’єктів соціальної сфери до опалення. Водночас тоді опалювалося 96% житлових будинків області.

Разом з тим, як повідомляв NаПарижі, станом 11 листопада сума заборгованості за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання серед населення у Вінниці перевищила 100 мільйонів гривень.  

Сергій Маламура

12 листопада, 2019