Вінничанин зміг повернути 7000 гривень за протерміновану штукатурку, яку купив в "Епіцентрі"

Новини Вінниці / Вінничанин зміг повернути 7000 гривень за протерміновану штукатурку, яку купив в "Епіцентрі"

Вінничанин, завітавши до "Епіцентру" придбав 40 мішків декоративної штукатурки виготовленої в червні 2018 року і терміном зберігання 12 місяців. Нажаль, чоловік не одразу помітив "дефект" й звернувся до магазину лише тоді, коли встиг використати половину будматеріалу. Мабуть в ході роботи виявив дефект....

Вінничанин, завітавши до "Епіцентру" придбав 40 мішків декоративної штукатурки, виготовленої в червні 2018 року і терміном зберігання 12 місяців. Чоловік не одразу помітив "дефект" й звернувся до магазину лише тоді, коли встиг використати половину будматеріалу. Мабуть, в ході роботи дізнався про недоліки....

Як повідомили у пресслужбі Держпродспоживслужби, надійшла скарга від мешканця міста Вінниця, який придбав в ТОВ "Епіцентр К" (Вінницька обл., с. Зарванці, вул. Хмельницьке шосе, 1А) 40 мішків декоративної штукатурки СТ-35 вагою по 25 кг з датою виготовлення 18 червня 2018 року і терміном зберігання 12 місяців.

Споживач одразу не звернув уваги на термін придатності товару і використав частину, але, все ж таки, вирішив повернути кошти за 25 мішків, на що отримав відмову.

В ході здійснення позапланового заходу державного нагляду (контролю) суб'єкт господарювання прийняв рішення задовольнити вимогу споживача в повному обсязі та повернути кошти за невикористаний неякісний товар. 

У Держпродспоживслужби повідомляють споживачів, що якщо під час придбання товарів або отримання послуг ваші права було порушено, а самостійно вирішити питання ви не можете - звертайтесь за консультацією до Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області:

м. Вінниця, вул. Максимовича, 19 або за телефоном 65-88-44 (громадська приймальня)/(098) 165-88-44 (цілодобова гаряча лінія).