Вінничанин з кількома ножовими пораненнями живота дійшов до поліції. Його кривдника затримали неподалік

Новини Вінниці / Вінничанин з кількома ножовими пораненнями живота дійшов до поліції. Його кривдника затримали неподалік

Вінницькі правоохоронці 1 червня відразу після вчинення злочину затримали 19–річного жителя обласного центру, який ножем наніс численні удари ледь знайомому чоловікові. Інцидент відбувався на вулиці. Причиною, за офіційною версією, став раптовий конфлікт.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 24–річний вінничанин попри поранення вночі сам прийшов до найближчого відділку. Він попросив про допомогу.

Оскільки заявник був у крові, до поліції викликали швидку допомогу.

До приїзду лікарів потерпілий розповів поліцейським, що на вулиці Захисників Неба між ним та малознайомим хлопцем виник конфлікт, в ході якого останній дістав ніж та наніс йому ножові поранення в область живота.

Як розповів керівник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, травмований надав прикмети свого нападника й працівники поліції відразу розпочали його пошуки. Неподалік від місця вчинення злочину поліцейські помітили схожого за описом хлопця та затримали його. Ним виявився 19–річний місцевий житель. Хлопець перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Під час поверхневого огляду працівники поліції виявили у зловмисника ніж зі слідами крові.

Наразі підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Потерпілий госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Загрози його життю немає.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Макс Мельник

2 червня, 2022