Вінничанин власним складом будматеріалів перегородив дорогу та тротуар (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничанин власним складом будматеріалів перегородив дорогу та тротуар (ФОТО)

У Вінниці інспектори муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на місцевого жителя, що організував склад будматеріалів на території загального користування.

У Вінниці інспектори комунальної "Муніципальної варти" склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на місцевого жителя, що організував склад будматеріалів на території загального користування. Інакше кажучі, де йому захотілося...

Як повідомили в пресслужбі КП "Муніципальна варта Вінниці", 11 серпня о 15:30 інспекторами було встановлено, що громадянин, виконуючи ремонтні роботи у власній квартирі, організував складування будівельних матеріалів. А саме піску та цементу у мішках на території загального користування - на тротуарі та проїжджій частині біля багатоквартирного будинку за адресою вул. К.Коріатовичів, але без документу, що надає право на тимчасове погіршення благоустрою.

Порушнику світить штраф. 

Новини Вінниці / Вінничанин власним складом будматеріалів перегородив дорогу та тротуар (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин власним складом будматеріалів перегородив дорогу та тротуар (ФОТО)