Вінничанин Владислав Левицький за один місяць отримав чотири Гран-прі на міжнародних та всеукраїнських конкурсах

Новини Вінниці / Вінничанин Владислав Левицький за один місяць отримав чотири Гран-прі на міжнародних та всеукраїнських конкурсах

Учень Вінницької дитячої музичної школи №2 Владислав Левицький протягом грудня 2021 року став володарем чотирьох Гран-прі. Він перемагав у міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Як вказують на Facebook-сторінці VinCulture Code, Владислав Левицький вісім років навчається грі на баяні. За цей час він взяв участь у більш ніж 200 всеукраїнських та міжнародних конкурсах. За високі досягнення у навчанні хлопець став стипендіатом Вінницької міськради.

Протягом грудня 2021 року В.Левицький отримав Гран-прі у міжнародному фестивалі «Зимова казка» у Харкові, міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Зірковий Миколай» у Дніпрі. Також він отримав Гран-прі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Золоті таланти України» у Києві та фестивалі-конкурсі «Найяскравіші таланти 2021» також у Києві.

Владислав мріє вступити до Вінницького фахового коледжу мистецтв імені М.Д. Леонтовича і наполегливо йде до своєї мрії. У майбутньому планує стати відомим музикантом і створити гурт.