Вінничанин просить зняти обмеження в роботі ринків та Нової пошти

Новини Вінниці / Вінничанин просить зняти обмеження в роботі ринків та Нової пошти

Вінничанин просить змінити режим роботи продуктових ринків та відкрити усі відділення нової пошти. Автор петиціє пояснює, що працюючі не встигають відвідувати ринки, а владу міста Вінниці звинувачує у порушенні антикорупційного законодавства. Мовляв, певні суб‘єкти господарювання мають перевагу, тому і підвищують ціни на продукти.

Вінничанин просить змінити режим роботи продуктових ринків та відкрити усі відділення "Нової пошти". Автор петиції пояснює, що працюючі не встигають відвідувати ринки, а владу міста Вінниці звинувачує у порушенні антикорупційного законодавства. Мовляв, певні суб‘єкти господарювання мають перевагу, тому і підвищують ціни на продукти.

Автор петиції Володимир Бабич зазначає:

«Просимо повторно розглянути обмеження у часі роботи продуктових ринків м. Вінниці. Введенні обмеження призвели до: збільшення концентрації громадян, які змушені здійснити придбання продуктів харчування... протягом обмеженого часу, унеможливлення відвідування продуктових ринків частиною населення міста, яка продовжує працювати».

Володимир Бабич вважає, що «такі дії міської влади можливо розглядати, як порушення антикорупційного законодавства в частині надання неправомірних переваг певним суб‘єктам господарювання, а саме продуктовим супермаркетам, які не зважаючи на безпорадні заклики влади, поступово піднімають ціни на певні категорії товарів, користуючись своїм монопольним становищем».

Також вінничанин занепокоєний ситуацією із закриттям міні-відділень "Нової пошти" (наприклад №25 в ТЦ"Барбара"), які дозволяли уникнути створення черг за рахунок дрібних відправлень (тих самих масок та респіраторів та засобів дезінфекції, до речі), а відповідно скупчення людей на ще працюючих відділеннях, чи черги перед відділеннями не несуть ризику зараження наших громадян».

За день петиція набрала 10 голосів. Тож вінничани, які вважають за потібне змінити графік роботи продуктових ринків та нової пошти, впрдовж 13 днів можуть ставити свої підписи під петицією.

 

Марина Карабай

27 березня, 2020