Вінничанин просить мерію не забороняти використання піротехніки

Новини Вінниці / Вінничанин просить мерію не забороняти використання піротехніки

Думки вінничан завжди різняться. Спостерігати за цим можна навіть на прикладі петицій до міськради. Як тільки звернення містян до керівництва Вінниці з приводу обмеження використання піротехніки набрало необхідну кількість електронних підписів та взято 6 січня до розгляду, з’явилася петицію про те, щоб не забороняти піротехніку.

Думки вінничан завжди різняться. Спостерігати за цим можна навіть на прикладі петицій до міськради. Як тільки звернення містян до керівництва Вінниці з приводу обмеження використання піротехніки набрало необхідну кількість електронних підписів та взято 6 січня до розгляду, з’явилася петиція про те, щоб не забороняти піротехніку.  

«Не забороняти використання піротехнічних засобів на території міста Вінниця в ніч з 31.12 на 01.01 будь якого року», - коротко написав автор петиції Леонід Харченко.

Нагадаємо, що Павло Драгобецький запропонував «внести до «Правил благоустрою території міста Вінниця» заборону на порушення тиші, особливо - на підрив піротехнічних засобів, на територіях житлової забудови, як то зроблено в інших містах». Також він просив «забезпечити прибуття на зухвалі порушення режиму тиші інспекторів КП «Муніципальна варта ВМР» в межах 10-15 хвилин і прописати відповідальність працівників КП за ігнорування викликів на порушення правил благоустрою».

Петицію вінничанин подав 4 січня. За майже дві доби її підписали 356 людей при необхідних 350-и.  

Макс Мельник

6 січня, 2021