Вінничанин пропонує прихильникам переможця виборів погодитися в разі визнання вибору хибним отримати кулаком в ніс (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанин пропонує прихильникам переможця виборів погодитися в разі визнання вибору хибним отримати кулаком в ніс (ВІДЕО)

В центрі Вінниці 18-го квітня людину двічі вдарили «в ніс». Вінничанин сам ініціював власне побиття, оскільки вважає, що заслужив своїм голосуванням у 2010-му за Януковича, оскільки йому соромно за той вибір.

У центрі Вінниці 18-го квітня людину двічі вдарили «в ніс». Вінничанин сам ініціював власне побиття, бо вважає, що заслужив на це своїм голосуванням у 2010-му за Януковича, оскільки йому соромно за той вибір.

Тепер вінничанин пропонує всім, хто віддав голос за переможця виборів, пообіцяти собі, що поступить аналогічним чином, якщо Володимир Зеленський розчарує чи сподівання будуть марними.  

«Невже таксисти і перукарі були б краще. Дев’ять років тому ми вже вибрали того, хто обіцяв краще. Українці, невже ми нічому не вчимося», - зазначив чоловік.

Вінничанин, який називає себе у мережі «Неінтелегентний критик», на Майдані Небесної Сотні за помилку двічі отримав кулаком у лице. Отже він пропонує іншим пообіцяти, що вони згодом долучаться до його флешмобу #вносзаголос. Молодий чоловік наголошує, під час війни Петро Порошенко багато чого зробив для України, здивований, що українці не вчаться на власних помилках, через це незначні фізичні страждання йому здаються адекватною розплатою.

Олег Верлан

22 квітня, 2019