Вінничанин повернувся у рідне місто з власним виробництвом настільних ігор, розпочатим у Києві

Новини Вінниці / Вінничанин повернувся у рідне місто з власним виробництвом настільних ігор, розпочатим у Києві

У вересні 2021 року вінничанин Роман Козумляк розпочав виробництво настільних ігор для дітей та підлітків. Нині він повернувся з ним з Києва у рідне місто, де і розвиватиме бізнес.

На кінець минулого року власники проєкту Lord of Boards пишалися власною лінійкою протекторів (спеціальні захисні «файлики» для карток) та адаптованою для українського споживача продукцією, яку випускали по ліцензії.

Географія міжнародних партнерів доволі цікава. Українська компанія налагодила контракти з партнерами з Фінляндії, Канади, США, Франції, Великобританії, Нової Зеландії, Японії, Болгарії, Китаю, Німеччини, Чехії.

«Благодійно вони передали понад десять коробок з різними іграми для сімей-переселенців з дітьми, що проживають в центрах розміщення ВПО. Таким чином малеча зможе розважитися, відволіктися та провести час з родиною.

Приємно , що підприємці спроможні підлаштуватися до нових умов в наших реаліях та демонструють, що мета їхньої діяльності значно ширша за просте отримання прибутку», - зазначив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

Назвати фірму релокованою складно… Хоча локацію змінюють.

Олеся Рудницька

14 червня, 2022