Вінничанин облаштував гноєсховище поруч з річкою. Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?

Новини Вінниці / Вінничанин облаштував гноєсховище поруч з річкою. Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?

На узбережжі річки Віннички облаштувати гноєсховище вирішив вінничанин, оселя якого розташована поруч. Про наслідки для природи чоловік каже, що не думав. Хоча поруч водойма, яка живить Південний Буг і протікає через щільну житлову забудову.

Про це повідомляє «Муніципальна варта» Вінниці.

Згідно розпорядження міського голови №13-р від 30.01.2023 року «Про організацію та проведення перевірки водних об’єктів та їх прибережно-захисних смуг Вінницької міської територіальної громади», за порушення вимог п.п. 2.12.1(23), 2.13.3(5) Правил благоустрою території Вінницької міської територіальної громади, на правопорушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?

Новини Вінниці / Вінничанин облаштував гноєсховище поруч з річкою. Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?Новини Вінниці / Вінничанин облаштував гноєсховище поруч з річкою. Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?Новини Вінниці / Вінничанин облаштував гноєсховище поруч з річкою. Чи змінить людина ставлення до оточуючих після сплати штрафу?
Олеся Рудницька

17 березня, 2023