Вінничанин носив містом рюкзак з канабісом: "зілля" було майже пів кілограма (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанин носив містом рюкзак з канабісом: "зілля" було майже пів кілограма (ВІДЕО)

У Вінниці оперативники Вишенського відділення поліції зупинили 30-річного чоловіка, який ходив по вулиці 600-річчя із канабісом. "Зілля" у нього було немало: як повідомляють у поліції Вінниччини, під час поверхневого огляду у молодика знайшли два поліетиленових пакети з коноплею. Наркотики правопорушник переносив у рюкзаку.

У Вінниці оперативники  Вишенського відділення поліції зупинили 30-річного чоловіка, який ходив по вулиці 600-річчя із канабісом. "Зілля" у нього було немало: як повідомляють у поліції Вінниччини, під час поверхневого огляду у молодика знайшли два поліетиленових пакети з коноплею. Наркотики правопорушник переносив у рюкзаку.

"За попередньою інформацією дізнання, під час проведення профілактичних заходів в обласному центрі по вул. 600-річчя  увагу працівників кримінальної поліції  привернув 30-річний молодик. Правоохоронці  зупинили його та провели поверхневу перевірку. Під час огляду особистих речей в  рюкзаку останнього виявили  понад 400 грамів канабісу. Вилучене направлено на експертизу", - повідомляють у поліції.

За цим фактом наразі відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 5 років обмеження волі.

 

Сергій Маламура

20 серпня, 2020