Вінничанин допоміг правоохоронцям затримати групу крадіїв

Новини Вінниці / Вінничанин допоміг правоохоронцям затримати групу крадіїв

У Вінниці перехожий ставши свідком пограбування не розгубився й затримав одного зі злочинців й стримував його до приїзду поліції.

У Вінниці перехожий, ставши свідком пограбування, не розгубився  - затримав одного зі злочинців й стримував його до приїзду поліції.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 11 листопада близько 13:00 надійшло повідомлення про крадіжку сумки з 10 000 грн. та мобільним телефоном у жительки Вінницького району. Поліцію викликав 30-річний вінничанин, який став свідком того, як двоє чоловіків з жіночою сумкою вибігли з приміщення кафе, забрали все, що в ній було та викинули її у смітник.

Одного з правопорушників чоловік наздогнав, коли той біг у ломбард здавати телефон потерпілої, та передав слідчо-оперативній групі поліції. Його співучасника поліцейські затримали за місцем проживання.

Затриманими виявились 33 та 35-річні вінничани, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. З потерпілою зловмисники познайомились у кафе, разом пообідали, поспілкувались, і коли жінка втратила пильність, чоловіки схопили її сумку та кинулись навтьоки.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 ККУ (крадіжка), за що передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру.

 

 

 

Новини Вінниці / Вінничанин допоміг правоохоронцям затримати групу крадіїв Новини Вінниці / Вінничанин допоміг правоохоронцям затримати групу крадіїв