Вінничанин Богачук у США достроково переміг Галлімора та захистив титул WBC Continental Americas

Новини Вінниці / Вінничанин Богачук у США достроково переміг Галлімора та захистив титул WBC Continental Americas

Вінничанин Сергій Богачук нокаутував американця ямайського походження Натаніеля Галлімора, захистивши титул WBC Continental Americas у першій середній вазі.

У ніч проти 28 січня у Монтебелло (Каліфорнія, США), 37-річний Галлімор із перших хвилин захопив ініціативу, зайняв центр рингу та засипав українця градом ударів. Щоразу Богачук пропускав болючі "плюхи" по корпусу. Ямайський американець помітно перевершував нашого співвітчизника у захисті.

У третьому раунді обидва бійці влаштували справжній махач, у якому поступово стала вимальовуватися перевага Сергія. Він усе менше пропускав і дедалі частіше відповідав на атаки. Галлімор змінив тактику, змістив акцент на джеб і в третьому раунді потряс українця аперкотом, розбивши йому носа.

Це тільки розлютило Богачука. 27-річний уродженець Вінниці підняв темп, змусивши Галлімора повністю перейти в режим виживання. Той пішов у глухий захист і під кінець шостого раунду рефері не витримав однобічного побиття.

Перемога українця стала 22-ою на профіринзі, і всі перемоги нокаутом, також за кар’єру він зазнав однієї поразки.  

Сергій Богачук вперше захистив титул Всесвітньої боксерської ради WBC Continental Americas в першій середній вазі (до 69,9 кг). Свій титул WBC Continental Americas спортсмен завоював у листопаді минулого року. В американському Монтебелло український боксер тоді розправився із місцевим бійцем Аароном Коулі.