Вінничани зможуть прийняти участь в онлай дискусії та дізнатись можливості реформування комунальних підприємств міста

Новини Вінниці / Вінничани зможуть прийняти участь в онлай дискусії та дізнатись можливості реформування комунальних підприємств міста

Усіх зацікавлених у розвитку міста вінничан запрошують 16 вересня о 10:00 на онлайн обговорення «Реформувати чи приватизувати: що робити у Вінниці з комунальними підприємствами».

Усіх зацікавлених у розвитку міста вінничан запрошують 16 вересня о 10:00 на онлайн обговорення «Реформувати чи приватизувати: що робити у Вінниці з комунальними підприємствами».

Організатор дискусії виступає Центр економічної стратегії та ГО "Філософія Серця", а саме обговорення буде відбуватися в Zoom.

Головними питаннями, які будуть винесено на обговорення, стане те в яких сферах комунальні підприємства шкодять конкуренції, як уникнути політичного впливу на діяльність комунальних підприємств, про те, як використовувати видатки міст на їх утримання більш ефективно, а також про те, яких реформ потребують КП у Вінниці.

До обговорення також будуть запрошені депутати міської ради, працівники мерії, експерти, журналісти, представники комунальних підприємств.

Програма події:

10:00-10:20 Презентація дослідження «Як побороти неефективність комунальних підприємств» Богдан Прохоров, економіст Центру економічної стратегії

10:20-10:50 Обговорення «Реформувати чи приватизувати: що робити у Вінниці з комунальними підприємствами».

10:50-11:00 – Питання та відповіді. Щоб взяти участь у події, прохання пройти реєстрацію: https://ces.org.ua/reform-municipal-companiesin-vinnytsia/

Учасниками є Сергій Тимощук, заступник міського голови, Андрій Очеретний, заступник міського голови, Юлія Грига, ГО “Філософія Серця” і Богдан Прохоров, Центр економічної стратегії.