Вінничани «застрягли» на Житомирщині дорогою з Києва: «Укрзалізниця» продала квитки, знаючи, що поїзд далі не поїде

Новини Вінниці / Вінничани «застрягли» на Житомирщині дорогою з Києва: «Укрзалізниця» продала квитки, знаючи, що поїзд далі не поїде

Сьогодні, 18 березня, близько десятка жителів Вінницької області не можуть дістатися додому з Києва: електричку на яку вони купили білети у столиці, відмінили. Як повідомляє Місто, про те, що уже запрацювало обмеження руху на залізниці, люди дізналися тільки у Фастові.

Сьогодні, 18 березня, близько десятка жителів Вінницької області не можуть дістатися додому з Києва: електричку, на яку вони купили білети у столиці, відмінили. Як повідомляє Місто, про те, що уже запрацювало обмеження руху на залізниці, люди дізналися тільки у Фастові.

Тим не менш, квитки їм у Києві продали.

«Спокійно купили білети на електричку до Козятина. Хтось купував до Козятина, хтось – навіть до Вінниці. У людей білети із собою є на руках. Але у Фастові повідомили, що електропотяг далі не йде, – говорить вінничанин Володимир Стадник, який застряг у дорозі. – Електричка мала прибути у  Козятин в 12.10.  Але в 10.30 у Фастові нам повідомили, що оскільки о 12-тій годині припиняється рух по залізниці, то електричку заздалегідь відмінили. Але ж ми у Києві нормально білети купили! То навіщо їх продавали тоді?»

У Фастові обурені люди перекрили залізницю. За словами вінничанина, до протестантів вийшов мер Фастова і пообіцяв їх доправити до Козятина.

«Їдемо безкоштовно. Нас в автобусі людей 60, ми уже усі перезнайомилися, з Вінницької області нас десь десятеро. Мер своє слово стримав, бо нам хоча б до Козятина добратися. Комусь до Вінниці тільки треба, хтось у Немирів їхав і далі», - розповідає Володимир.

Утім доправили пасажирів відміненої електрички тільки до Попельні. Там їх у місто не впускають. Станом на 16.20 люди стоять на дорозі. Поряд – поліція.