Вінничани запрошують долучитися до загальноукраїнської акції на підтримку полонених

Новини Вінниці / Вінничани запрошують долучитися до загальноукраїнської акції на підтримку полонених

У Вінниці відбудеться акція на підтримку полонених. В суботу ввечері на майдані небесної Сотні зберуться громадські активісти, волонтери та вінничани, які хочуть підтримати українців, що опинились у полоні.

Вінниця доєднається до всеукраїнської акції на підтримку полонених "Нагадай про кожного". В суботу ввечері на майдані Небесної Сотні зберуться громадські активісти, волонтери та вінничани, які хочуть підтримати українців, що опинились у полоні.

Про це у Facebook повідомляє громадська активістка Юлія Щербань.

«Цієї суботи країна почує про полонених. Їх досі дуже багато. Деякі з них у полоні вже сьомий рік. Попри це тема ув’язнення наших громадян все менше лунає серед нас. Не маємо права забути і зробити вигляд, що нічого і нікого немає. Приходь і нагадуй. Сотні людей “там” будуть вдячні тобі, коли повернуться на волю.

Приходь і Нагадай про Кожного. Вінниця майдан Небесної Сотні о 18 :30 вже завтра, субота 10.10.2020», - йдеться в дописі Юлії Щербань.

Подібні заходу мають відубутися також у таких містах, як Київ, Львів, Ужгород, Луцьк, Запоріжжя, Одеса, Чернігів, Обухів, Миколаїв, Черкаси, Житомир, Тернопіль, Херсон та інших. В Дніпрі акцю на підтримку вже провели.

Марина Карабай

9 жовтня, 2020