Вінничани закликають владу облаштувати безкоштовні вбиральні у Центральному парку

Новини Вінниці / Вінничани закликають владу облаштувати безкоштовні вбиральні у Центральному парку

Погодьтеся, що про рівень культури й «європейськість» свідчать не лише фонтани й музично-розважальні заходи, на які запрошують «зірок», а й такі прості житейські питання, як от достатня кількість безкоштовних вбиралень у кожному районі міста.

Погодьтеся, що про рівень культури й «європейськість» свідчать не лише фонтани й музично-розважальні заходи, на які запрошують «зірок». А й такі прості житейські питання, як от достатня кількість безкоштовних вбиралень у кожному районі міста.

Нещодавно на сайті міських петицій з'явилося звернення до влади, у якому пропонується нарешті облаштувати пристойні безкоштовні вбиральні у Центральному парку. Автор петиції зауважує, що там відпочиває чимало пенсіонерів, у яких, як відомо, бракує грошей, щоб платити за можливість, так би мовити, «сходити до вітру». Й не секрет, що декого з них «туди» часто ходити змушують хвороби.

Петиція була оприлюднена 10 січня. Наразі її підтримало 214 вінничан. Щоб її розглянула влада загалом потрібно 350 «голосів». Залишилося ще кілька днів. Хто вважає, що в парку мають бути пристойні безкоштовні туалети – підтримайте автора петиції.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

19 січня, 2018