Вінничани вибороли на «Параді зірок 2020» рекордну кількість нагород

Новини Вінниці / Вінничани вибороли на «Параді зірок 2020» рекордну кількість нагород

Вінничани отримали ряд перемог на Міжнародному онлайн-фестивалі талантів Польщі «Парад зірок 2020». 

Вінничани отримали ряд перемог на Міжнародному онлайн-фестивалі талантів Польщі «Парад зірок 2020». Конкурс, який вже став традиційним, вперше проводили у «віртуальному» форматі. Учасники надсилали свої відео, кращих обирали в жанрі циркового, театрального, танцювального, образотворчого  мистецтва, вокалу та інструментальної музики. В кожній із цих номінацій переможців визначали у шести вікових категоріях.

Про це йдеться на офіційному сайті фестивалю.

Серед подолян, які отримали перемогу, піаніст з Вінниці Денис Бурдейний. Хлопчика, якому ще не виповнилось і десяти років, добре знають у Вінниці. Він вихованець Оксани Новаковської, педагога Вінницької дитячої музичної школи №1.

На  «Параді зірок 2020» хлопчик отримав Гран-Прі у середній дитячій віковій категорії.

Лауреатом конкурсу у цій же номінації у старшій війковій групі став фортепіанний квартет "PianoArt" із музичної школи у Гнівані.

А ось хмільничани зібрали максимальну кількість нагород. Вихованці Центру пісочного мистецтва "MS-art" у місті Хмільнику здобули 13 нагород..

Керівниця центру Світлана Мелобенськ розповідає, що готувалися до конкурсу аж пів року.  Але після того, як умови проведення конкурсу змінилися, діти переформатували свою роботу.

«Два тижні у нас пішло на монтаж і озвучення відеороликів. Найважче  було дочекатися результатів. Учні постійно писали мені повідомлення, чи не відомі результати. І от 2 травня на електронну адресу Центру пісочного мистецтва надійшов лист з іменами найкращих пісочних художників України та Європи. Ми отримали 8 золотих та 5 срібних нагород. Це чудовий підсумок творчого навчального року. Пишаюся кожним учнем та досягненнями, вони у мене дуже творчі та цілеспрямовані», - розповіла Світлана Мелобенська.

Гран-прі отримала Софія Гаврилова. Софія Сірак, Софія Філіпович, Віра Лащенко, Ілля Грибанов  та  Мілана Ковальчук зайняла І місце у своїх вікових категоріях. Анна Подлєснова , Анастасія Продеус, Вероніка Швець та Юлія Сотська отримали срібло.

Лауреаткою у старшій дитячій віковій категорії стала Дарія Сирватка.

Вінничанка, офіцер ЗСУ Наталія Жижко стала лауреаткою премії в номінації: "Образотворче мистецтво.  Нагадаємо, свого часу Наталія Жижко стала переможницею міжнародного мистецького фестивалю, що проходив у Лондоні.Тоді зі своїми картинами жінка зайняла одразу два призових місця. Переможці отримають дипломи та призи.

Марина Карабай

15 травня, 2020