Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

У Києві та інших містах вже кілька років проходить тиха акція «Ангели пам’яті», якою вшановують Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч Вінниця вперше долучиться до меморіального заходу на знак вшанування загиблих майданівців. До неї готуються волонтери, дошколярики, учні та студенти міста. У своїх навчальних закладах охочі вирізають паперові ангелочки, які символізують душі людей, які віддали своє життя під час кривавих подій на столичному майдані.

У Києві та інших містах України вже кілька років проходить тиха акція «Ангели пам’яті», якою вшановують Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч Вінниця вперше долучиться до меморіального заходу на знак вшанування загиблих майданівців. До неї готуються волонтери, дошколярики, учні та студенти міста. У своїх навчальних закладах охочі вирізають паперові ангелочки, які символізують душі людей, які віддали своє життя під час кривавих подій на столичному майдані.

Вже 18 лютого білих ангелів із паперу у Вінниці розмістять на Майдані Небесної Сотні. Частину ангелів випустять у небо з повітряними кульками.

«Всі наші майданівські Герої це Ангели на небі . Це люди, які відали своє життя за інших. Ціль - не прикрасити майдан ангелочками, а показати, що Вінниччина пам’ятає, і дуже багатьом людям це небайдуже», - каже координатор акції Тетяна Власюк.

За її словами, важливо, що до акції долучається багато навчальних закладів та садочків. На сьогодні вже сім шкіл вирізали понад 2000 тисяч паперових ангелів. Бажаючих ще чимало.

«Паперові ангели можна розмістити на подвір’ях шкіл, садочків. Не обов’язково приходити на Майдан Незалежності, головне, щоб це було від душі. Мами загиблих думають, що п’ять років пройшло з часу Майдану і про їх синів, які віддали життя, забули», - каже Тетяна Власюк.

Акція «Ангели пам’яті», наголошують координатори, аполітична.

Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО) Новини Вінниці / Вінничани вперше долучаються до акція «Ангели пам'яті» на знак пошани Героїв Небесної Сотні (ФОТО)