Вінничани вкотре просять міськраду встановити світлофор на Привокзальній

Новини Вінниці / Вінничани вкотре просять міськраду встановити світлофор на Привокзальній

Вінничанин Андрій Шаповал 31грудня зареєстрував на сайті міськради петицію стосовно встановлення світлофору на вулиці привокзальній. Конкретного місця автор петиції не вказує, але в прикріпленому відео акцентує на ділянці дороги біля заїзду на Привокзальний ринок.

Вінничанин Андрій Шаповал 31 грудня зареєстрував на сайті міськради петицію стосовно встановлення світлофору на вулиці привокзальній. Конкретного місця автор петиції не вказує, але в прикріпленому відео акцентує на ділянці дороги біля заїзду на Привокзальний ринок.  

"У зв'язку з неконтрольованим переходом людей через пішохідний перехід щодня утворюються довжелезні автозатори по вулиці Привокзальній, що спричиняє підвищене забруднення повітря, запізнення людей на роботу та інші незручності з цим пов'язані", - йдеться у петиції.

До речі, це не перше звернення до мерії щодо впорядкування руху по Привокзальній. Зокрема, в липні минулого року вінничани збирали підписи під петицією про встановлення світлофору на перехресті перед залізничним вокзалом, але ідея так і залишилась нереалізованою.