Вінничани в мережі можуть знайти «ліки» і «маски» від китайського коронавірусу: шахраї користуються ситуацією

Новини Вінниці / Вінничани в мережі можуть знайти «ліки» і «маски» від китайського коронавірусу: шахраї користуються ситуацією

З кожним днем паніка навколо поширення нового смертельного коронавируса nCoV лише зростає. На жаль, скориставшись не знанням більшості українців медичних нюансів хвороби, активізувались аферисти. Так, вінничанам, та усім жителям країни, пропонують придбати недешеві "чудо-засоби", аби запобігти зараженню.

З кожним днем паніка навколо поширення нового смертельного коронавируса nCoV лише зростає. На жаль, скориставшись необінаністю більшості українців з медичними нюансами хвороби, активізувались аферисти. Тож, вінничанам, та  й усім жителям країни, пропонують придбати недешеві "чудо-засоби", аби запобігти зараженню.

Про різноманітні оголошення з пропозиціями захиститися від коронвіруса повідомляють користувачі в соціальних мережах. Так, на одному з українських сайтів інтернет-оголошень з'явилися повідомлення про продаж спеціальних масок від коронавірусу. Шахраї лякають потенційних покупців тим, що "коронавірус вже настає", і потрібно "встигнути захистити себе і своїх близьких від невідомої хвороби". Ціна однієї маски - від 15 до 350 гривень.

Крім того, аферисти пропонують купити вакцину від коронавірусу. В описі зазначено, що країною-виробником є Ізраїль, а її ціна становить 2 500 гривень.

"Розроблено дану протиотруту в Ізраїлі кращими фахівцями своєї справи", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, діючої вакцини проти коронавірусу nCoV поки не існує.