Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)

Майже годину знадобилося юним вінничанам, аби скласти герб Вінниці із кубиків Рубіка. На картину вінницькі спідкубери витратили понад 420 кубиків. Про це NaПарижі розповів організатор заходу Олександр Круглєня.

Майже годину знадобилося юним вінничанам, аби скласти герб Вінниці із кубиків Рубіка. На картину вінницькі спідкубери витратили понад 420 кубиків. Про це NaПарижі розповів організатор заходу Олександр Круглєня.

За його словами, зібрати таку картину можна і швидше, якщо правильно розподілити роботу учасників команди, однак це вперше вирішили створити щось подібне, а тому результатом задоволені. Головне, отримали задоволення від процесу складання. Загалом герб Вінниці з кубиків Рубіка складали 15 осіб, більшість це діти. Перед складанням репетицій не проводили.

«Насправді це не багато кубиків, наприклад, аби зібрати портрет потрібно щонайменше в чотири рази більше кубиків Рубіка», - зазначив Олександр Круглєня.

Нагадаємо, у Вінниці вперше відбудуться змагання із швидкісної збірки кубика Рубіка.

Фото із cторінки « Как собрать кубик Рубика» у Facebook .

Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани створили герб Вінниці з кубиків Рубіка (ФОТО)