Вінничани сподіваються, що онлайн конкурс караоке відбудеться без «Рюмки водки»

Новини Вінниці / Вінничани сподіваються, що онлайн конкурс караоке відбудеться без «Рюмки водки»

У Вінниці проведуть «в інтернеті» проведуть конкурс «Глос літа!». Караоке-шоу, непевне, буде дійсно музчиним, адже учасники проходять відбір. Сподіваємо, шо обійдеться і без шансону і без «Рюмки водки»- однієї з найпопулярніших в Україні караоке-пісень.

У Вінниці «в інтернеті» проведуть конкурс «Глос літа!». Караоке-шоу, непевне, буде дійсно музчиним, адже учасники проходять відбір. Сподіваємо, що обійдеться і без шансону і без «Рюмки водки» - однієї з найпопулярніших в Україні караоке-пісень.

«Для того, щоб стати учасником відбіркових онлайн турів потрібно надіслати відеозапис з виконанням пісні та коротку розповідь про себе на електронну адресу [email protected] Конкурсантів оцінюватиме компетентне журі за наступними критеріями: техніка виконання, артистизм, вікова відповідність репертуару», - повідомляють у пресслужбі Вінницької міської ради.

Зазначимо, що до участі запрошуються усі бажаючі у віці від 14 років.

Організатори повідомляють, як будуть визначатися переможці. Кожної суботи будуть обирати та публікувати трійку найкращих. Переможці відбіркових турів матимуть змогу проявити свій талант у фіналі та позмагатись за звання «Голос літа 2020».

На кращих чекають приємні подарунки від організаторів.