Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикам

Новини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикам

Вінничани створили групу у Viber для допомоги медикам. Через групу шукають тих, кому необхідна допомога, збирають кошти та діляться порадами. 

Вінничани створили групу у Viber для допомоги медикам. Через групу шукають тих, кому необхідна допомога, збирають кошти та діляться порадами. 

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі FB Людмила Войнаровська.

«Шановні друзі! Вінничани! Терміново потрібна допомога нашим медикам. У боротьбі з COVID 19 медичний персонал міста Вінниця залишився без необхідного та першочергового. Без масок, спецкостюмів, антисептиків та іншого. Медична система не справляється!», - йдеться в інформації.

Волонтери нагадують, що про випадки зараження медиків у лікарнях Вінниці та просять не буди байдужими:
«Вінниця - це велике дружне село і ми не раз доводили, що разом ми сильні. Долучайтеся до групи у Viber. Вступайте в сообщество Допомогa Лікарям COVID-19 https://invite.viber.com/… в Viber».

Громадські активісти також зазначають, щодо групи нас почали доєднуватись медичні працівники з районів, які «благають про допомогу».

Вони надають звіт та пропонують дослучитись також до обговорення, адже на сьогодні далеко не всі є фахівцями у цій галузі, тож інформаційна підтримка теж вітається.

Волонтери також звітують про використання коштів.

Новини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикамНовини Вінниці / Вінничани «самооргінзувались» у Viber для допомоги медикам
Марина Карабай

31 березня, 2020