Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцією

Новини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцією

Вінничани у соціальних мережах починають ділитися досвідом дезінфекції багатоповерхівок, в яких вони проживають. Одні дякують головам своїх ОСББ, інші критикують.

Вінничани у соціальних мережах починають ділитися досвідом дезінфекції багатоповерхівок, в яких вони проживають. Одні дякують головам своїх ОСББ, інші  їх критикують.

Та фото в масці та з ганчіркою в руках стає справжнім хітом сезону.

«Про щоденний подвиг цих людей згадують мало, вони «бійці невидимого фронту». Голови ОСББ в м. Вінниця своїми силами, а також за допомогою від міської влади, борються з коронавірусом в своїх будинках.

Немає спецодягу, його ніде купити; дістають антисептики, вмовляють своїх прибиральниць, показуючи на своєму прикладі, як Леся Гнатюк (голова ОСББ «Краків» - ред.)ю Якщо ви побачите цих людей у ​​вашому будинку - просто скажіть: «Дякую». Вони як і всі переживають за близьких і за себе, теж можуть захворіти, їм страшно, але вони роблять свою роботу», - йдеться в дописі Анастасії Ланіної .

А ось голова ОСББ «Бокуд»  «заробила на горіхи». Мешканка будинку Ірина Ктова у соцмережі зазначає, що разом із сусідами обробляю під‘їзд хлоркою.

«Ти не одна! В нас теж під'їзди не миються, але проблема, що в управлінській компанії немає персоналу. Я теж не розслабляюсь. І вимила весь під'їзд доместосом», - зазначає в коментарях громадська активістка Ірина Барановч.

Зазначимо, що фахівці радять провдити щоденно вологе протирання та дезінфекція поручнів, підвіконь, віконних огорож, сходів на горище, опалювальних приладів, поштових скриньок, шаф для електрощитів. Щоденно робити дезінфекцію стін, стель та ліфтів, а от кнопок ліфтів кожні 3 годии

Новини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцієюНовини Вінниці / Вінничани розповідають, хто в їх будинках займається дезінфекцією
Марина Карабай

21 березня, 2020