Вінничани пропонують закрити ТЦ, ринки та зупинити громадський транспорт

Новини Вінниці / Вінничани пропонують закрити ТЦ, ринки та зупинити громадський транспорт

Двоє вінничан 16 березня опублікували «обмежувальні» петиції до міськради. Вони вимагають тимчасово закрити торгові центрі та ринки, припинити продаж м'ясо-молочної продукції на вагу і на розлив, а також «зупинити» громадський транспорт.

Двоє вінничан 16 березня опублікували «обмежувальні» петиції до міськради. Вони вимагають тимчасово закрити торговельні центрі та ринки, припинити продаж м'ясо-молочної продукції на вагу і на розлив, а також «зупинити» громадський транспорт.

Вінничанка Галина Данилова в петиції пропонує впровадити досвід Польщі та Молдови, а тому «в рамках карантину тимчасово закрити торгові галереї типу Магіцентра і найбільші ринки міста», а також дозволити продаж м’ясної та молочної продукції лише в упаковці.

Вінничанин Максим Коваленко налаштований більш радикально. У петиції він пропонує «тимчасово призупинити роботу всього громадського транспорту з метою протидії поширенню короновірусу серед населення, особливо людей похилого віку».

На його думку, «тільки такі дії можуть змусити пенсіонерів залишатись вдома та не їхати у своїх справах на інший кінець міста».

Макс Мельник

16 березня, 2020