Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)

У Вінниці сьогодні, у День Героїв Небесної Сотні, на однойменній площі вшановували пам’ять поле гил на Майдані під час Революції Гідності. Покласти квіти та вінки до Дерева Свободи прийшли представники влади, громадськості, правоохоронці та військові, священнослужителі різних релігійних конфесій.

У Вінниці сьогодні, у День Героїв Небесної Сотні, на однойменній площі вшановували пам’ять загиблих на Майдані під час Революції Гідності. Покласти квіти та вінки до Дерева Свободи прийшли представники влади, громадськості, правоохоронці та військові, священнослужителі різних релігійних конфесій.

Після зворушливої хореографічної постановки та хвилини мовчання вінничани поклали квіти до меморіалу під відому з часів Майдану композицію «Плине кача…».

Нагадаємо, під час Революції Гідності загинуло троє вінничан – Максим Шимко, Валерій Брезденюк та Леонід Полянський.

«Це фактично був початок війни Росії проти України. І ми повинні пам’ятати про тих людей, які першими стали на захист незалежності України. Якщо ми не будемо цього пам’ятати, то, мабуть, і не буде тієї незалежності», - говорить міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничани поклали квіти до Дерева Свободи у День вшанування Небесної Сотні (ФОТО)