Вінничани перекрили вулицю через те, що попри обіцянки «Вінницяоблводоканалу», значна частина міста досі залишається без води

Новини Вінниці / Вінничани перекрили вулицю через те, що попри обіцянки «Вінницяоблводоканалу», значна частина міста досі залишається без води

П’ять діб усі східні мікрорайони Вінниці залишаються без води. Про відключення у КП «Вінницяоблводоканал» повідомляли заздалегідь, проте термін, про який йшла мова сплив. Між тим, роботи тривають.

Зазначимо, раніше «Вінницяоблводоканал» повідомляв про заплановані на роботи на мережі водопостачання діаметром 1200 мм (на розі вул. Енергетична та вул. Гонти (Гонти,28) триватимуть з 14-го по 17 вересня. Завдання було у  заміні двох засувок діаметром 600 мм та однієї 200 мм, встановлення двох інвентарних вставок діаметром 1200 мм та переврізки.

Без води й досі залишилась значна частина Вінниці. Вона відсутня у мікрорайонах Тяжилів, Військове містечко, Малі Хутори, «Масложир», хутір Шевченка тощо.

Ще 16 вересня у комунальному підприємстві вказали, що займаються перенесенням «електроопори для можливості подальшого виконання ремонтних робіт на водогоні діаметром 1200 по вулиці Енергетичній».

У коментарях вінничани вже кепкують з комунальників, вказуючи, що про електроопору нібито мали б знати раніше, а не під час заміни трубопроводу.

Поки люди сподіваються, що хоча б наступного тижня отримають нарешті послугу та посуха у кранах припиниться.  

Тим часом не всі вінничани мирно очікують води. Вранці 18 вересня перекрили вулицю Бучми мешканці Малих Хуторів. Акція попереджувальна, тому тривала недовго.