Вінничани обрали делегата на черговий з‘їзд суддів України

Новини Вінниці / Вінничани обрали делегата на черговий з‘їзд суддів України

У Вінниці обирають делегатів начерговий судівський з‘їзд, на кому між іншим будуть призначати суддю КС. Рішенням Зборів суддів Вінницького окружного адміністративного суду делегатом від ВОАС обрано суддю Костянтина Яремчука, якого у ЗМІ називають суддею родини відомого президента одного із вінницьких університетів.

У Вінниці обирають делегатів на черговий судівський з‘їзд, на якому між іншим будуть призначати суддю КС. Рішенням Зборів суддів Вінницького окружного адміністративного суду делегатом від ВОАС обрано суддю Костянтина Яремчука, якого у ЗМІ називають суддею родини відомого президента одного із вінницьких університетів.

У ВОАС повідомляють, що за попередньою інформацією на з‘їзді розглядатимуть питання про призначення судді Конституційного Суду України та обрання  нової Ради суддів України.

Також на заході планують заслухати доповідь Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування та інформацію голови Державної судової адміністрації України про її діяльність.

Марина Карабай

5 березня, 2020