Вінничани можуть поскаржитись на таксистів

Новини Вінниці / Вінничани можуть поскаржитись на таксистів

Якщо таксист не одягнува маску, то на нього можна поскаржитися в управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області. Скарга може стати підставою для перевірки не лише водія таксі, але й служби загалом.

Вінничанам пропонують дотримуватись правил безпеки під час карантину та вимагати дотримання "карантинних" правил від інших, тож якщо водій таксі не вдягає маску, поскаржитись на нього можна в управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області. 

Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов. Якщо така скарга надійде, вона може стати підставою для перевірки водія чи служби таксі загалом.

«На початку запровадження карантину представники Укртрансбезпеки у Вінницькій області провели зустрічі з усіма службами таксі міста та області та наголосили на необхідності проведення дезінфекції в автомобілях. Також потрібно, щоби усі водії були забезпечені індивідуальними засобами захисту. Тому, якщо бачите таке порушення – телефонуйте в управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області», - зазначив міський голова.

За його словами, пасажири можуть звертатись за телефоном: (0432)-67-13-14. 

Пасажири зазначають, що таксисти зазвичай вдягають маски, або запитують пасажирів, чи вдягати їм маску.