Вінничани хочуть подальшого облаштування парку «Інтеграл»

Новини Вінниці / Вінничани хочуть подальшого облаштування парку «Інтеграл»

Вінничанка Діана Наруллаєва 1 лютого опублікувала петицію до міськради з пропозицією облаштування парку «Інтерграл», розташованого поблизу вулиць Чехова та Ватутіна.

«Створити зону відпочинку. Прибирання парку, створення дитячого майданчика, освітлення, зупинки», - зазначила авторка петиції.

Нагадаємо, у 2020-му році приступили до реалізації проєкту, який став переможцем конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» у 2017-му. В парку «Інтеграл» тоді облаштували зони відпочинку, побудували доріжки, встановили вісім лавочок та змонтувати майданчик з турніками для занять воркаутом. 

Проєкт «Благоустрій парку Інтеграл (мікрорайон Тяжилів) в м. Вінниці» був підтриманий вінничанами у 2017 році. Однак двічі його реалізацію переносили, оскільки саме в тому районі мали будувати багатофункціональний Палац спорту. Однак в ході розробки проектно-кошторисної документації  вартість будівництва цього масштабного спортивного комплексу сягнула 396 млн грн. Через таку високу вартість було прийнято рішення відтермінувати реалізацію цього об’єкта.  

Олеся Рудницька

2 лютого, 2022