Вінничанки на підборах і зі своїми Ґетсбі влаштували у місті велопарад

Новини Вінниці / Вінничанки на підборах і зі своїми Ґетсбі влаштували у місті велопарад

Надвечір у неділю, 29 липня у Вінниці дівчата у сукнях та на підборах провели незвичний,але вже традиційний для обласного центру велозаїзд. У місті втретє відбувся велопарад «Леді на велосипеді». Цього разу він був організований у стилі у стилі епохи Великого Гетсбі. Тож понад сотню вінничанок від маленьких до поважного віку дотримуючись дрес-коду перетворили місто над Бугом в США 20-30 років минулого століття.

Надвечір у неділю, 29 липня у Вінниці дівчата у сукнях та на підборах провели незвичний, але вже традиційний для обласного центру велозаїзд. У місті втретє відбувся велопарад «Леді на велосипеді». Цього разу він був організований у стилі у стилі епохи Великого Гетсбі. Тож понад сотню вінничанок від маленьких до поважного віку дотримуючись дрес-коду перенесли місто над Бугом в США 20-30 років минулого століття.

До костюмованого велопараду долучилися не лише леді, а й їхні кавалери - Гетсбі. Вінничанка Ірина Лакомська приїхала зі своїм домашнім улюбленцем собакою Хепі. Дівчина у житті працює перукарем, тож підготувалася до акції сама і чотирилапу подругу - заплела їй косички. Велосипед вінничанка прикрасила ще напередодні велопараду.

 «Коли є можливість, у вихідні постійно катаюся. Зі мною майже чотири роки катається моя собака Хепі. Їжджу на веліку відколи себе пам’ятаю, на роботу добираюся теж на велосипеді, усіх колег  вже «присадили» на велодвіжуху, вони теж катаються. Такі велопаради люблю, це класно, це творчі зустрічі із однодумцями», - говорить дівчина.

Учасники велопробігу стартували з майдану Незалежності, фінішували на Європейській площі біля Вежі. Маршрут протяг через вул. Соборна – вул. Пирогова – вул. Келецька – пр. Космонавтів – Хмельницьке шосе - Центральний парк культури та відпочинку – Європейська площа.

Тут на учасниць чекали тематичні призи за найоригінальніші костюми.

​​​​​​