Вінничанка збирає підписи під петицією задля допуску батьків на дитячі свята у садочки та школи

Новини Вінниці / Вінничанка збирає підписи під петицією задля допуску батьків на дитячі свята у садочки та школи

Вінничанка Дарина Танасійчук 28 грудня опублікувала петицію щодо допуску батьків на свята у школи та садочки. Ймовірно, звернення стосується саме новорічно-різдвяних концертних програм.

«Розглянути питання щодо повернення можливості батькам відвідувати дитячі свята у садочках та школах. Під час карантину заборонено відвідування дитячих садочків батькам, у той же час у нічних клубах постійно проводяться вечірки з великим скупченням людей на одиницю площі, проводиться масові передноворічні гуляння у парках та інших місцях, в громадських закладах. Дуже величезні черги у супермаркетах, магазинах та на ринках, скупчення людей у торгових уентрах», - вказує містянка.

Вона наголошує, що «все вишеперелічене» не заважає нікому, а от якщо батьки хочуть відвідати свято своєї дитини у садочку чи у школі це одразу викликає бурю незадоволення і чомусь створює шалену небезпеку.

«За час дії карантину більшість батьків бачили свята своїх дітей в кращому випадку на відео, у гіршому взагалі не бачили. Тому вважаю, що вже прийшов час розглянути питання щодо надання батькам, а точніше повернення батькам можливості відвідувати дитячі садки та школи», - зауважує авторка петиції.

На жаль, навіть попри стрімку підтримку з підписуванням петиції, відповідь надійде по завершенню свят. Хоча, можливо, знадобиться на майбутнє.

Олеся Рудницька

28 грудня, 2021