Вінничанка збирає кошти для порятунку хворого на лейкемію брата

Новини Вінниці / Вінничанка збирає кошти для порятунку хворого на лейкемію брата

Вінничанка Маринка Вусик збирає кошти для порятунку брата. В нього діагностувати лімфобластну лейкемію. Хврому потрібна пересадка кісного мозку. Оскільки ні у Вінниці, ні в Україні подібні хірургічні втручання не роблять, родина знайшла клініку у Туреччині, але статків хватає лише на те, аби підтримувати стан людини, тому жінка звертається за допомогою до небайдужих.

Вінничанка Маринка Вусик збирає кошти для порятунку брата. В нього діагностувати лімфобластну лейкемію. Хврому потрібна пересадка кісного мозку. Оскільки ні у Вінниці, ні в Україні подібні хірургічні втручання не роблять, родина знайшла клініку у Туреччині, але статків вистачає лише на те, аби підтримувати стан людини, тому жінка звертається за допомогою до небайдужих.

«В мого брата виявили рак крові з ураженням кісного мозку на 98%,зараз він проходить хіміотерапії, але, нажаль, цього мало для його одужання. Тому брату потрібна трансплантація, яку в Україні, нажаль, не проводять, а бюджетнішою країною виявилась Турція.

Ціна за життя є 136 000$ для мої родини така сума не підйомна, ми звертались до багатьох фондів, але були тільки відмови, тому що він не являється дитиною до 18 років. Як би там не було, але всі ми хочем жити і маємо на це право. Дуже вас прошу відгукнутись на моє прохання, вже опускаються руки, але ми намагаємоь підтримувати одне одного. Благаю, допоможіть врятувати брату життя», - написала вінничанка на адресу видання.

Хочеться сподіватися, що чуйні люди залишилися, і Олегу допоможуть.

Олеся Рудницька

8 квітня, 2020