Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тварин

Новини Вінниці / Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тварин

Вінничанка Юлія Піскунова написала у Facebook про те, що на вулиці Чумацькій (район Малі Хутори) «сталася пожежа», а підпалили очерет біля ставків умисно. Місцеві жителі бачили чоловіка на автівці з київськими номерами.

Вінничанка Юлія Піскунова написала у Facebook про те, що на вулиці Чумацькій (район Малі Хутори) сталася пожежа, а підпалили очерет біля ставків умисно. Місцеві жителі бачили чоловіка на автівці з київськими номерами.

«Спочатку була тільки одна машина, а вже потім приєдналась друга. Вітер розносив пожежу дуже швидко. Постраждала флора і фауна нашого мікрорайону. В нас "в очеретах" живе багато різних тваринок... Це і видри,і андатри,черепахи,вужі,дикі качки», - зазначає жінка.

Новини Вінниці / Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тваринНовини Вінниці / Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тваринНовини Вінниці / Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тваринНовини Вінниці / Вінничанка заявляє про умисний підпал очерету та знищення тварин
Макс Мельник

2 квітня, 2020