Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникам

Новини Вінниці / Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникам

Вінничанка Наталя Дремлюга організовує благодійний аукціон для продажу ляльки гусака-«Джонсонюка». Це майже копія експрем’єра Великої Британії Бориса Джонсона під час його крайнього перебування в Україні.

«Пропозиції щодо придбання приймаю в коментарях з 1.02 по 3.02 до 21.00.

Частину коштів з аукціону перерахую волонтеру Богдану Лялюку для придбання необхідних речей або мед препаратів для наших захисників. Початкова ставка 2500, шаг 200 грн. Новий образ склався після того, як прототип моєї ляльки неочікувано (як завжди)) приїхав в Бородянку. Грунтований текстиль, висота 34 см (разом з шапочкою). Запрошую усіх бажаючих придбати ляльку долучившись до аукціону!», - зазначила Наталья Дремлюга.

Нагадаємо, ляльки вінничанки стали «відповіддю» на фейки російської пропаганди за «бойових гусаків у ЗСУ». У серії її доробків є цілі гусячі родини, а також ляльки, які схожі на Б.Джонсона. Детальніше про те, як виникла ідея створення ляльок майстриня розповіла в інтерв’ю NaПарижі.  

Новини Вінниці / Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникамНовини Вінниці / Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникамНовини Вінниці / Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникамНовини Вінниці / Вінничанка продає «Джонсонюка» для допомоги захисникам