Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом

Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом

Ексвінничанка, співачка Оля Полякова поділилась фотографіями своєї матері та дідуся та бабусі по материнський лінії

Ексвінничанка, співачка Оля Полякова поділилась світлинами своєї матусі, дідуся та бабусі по лінії матері. За кілька тижнів фото набрали 56 тисяч переглядів і сотні коментарів.

Як і годиться при перегляді сімейного альбому "родичі", себто фанати, стали гадати, на кого схожа співачка. Майже всі прихильниці переконані, що зіркова онука більше успадкувала від свого дідуся.

Щоправда дехто зауважив, що Оля  усе ж таки більше схожа на бабусю, та для "чистоти експерименту" попросив світлини родичів з батьківської сторони.

Дописувачі також зазначили, що старша донька Олі Полякової  дуже схожа на свою прабабусю.

Але усі без винятку зазначають, що співачці від рідних дістались найкращі риси і трохи присоромлюють зірку: "Знала б бабуся і дідусь, що Оля по всій Україні в трусах бігає!"

Можливо Олі варто дослухатись, та трохи змінити імідж.

Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова "розкрила" сімейний фотоальбом
Марина Карабай

20 серпня, 2020