Вінничанка Оля Полякова про український шоу-бізнес до Майдану: «ми вилизували московських зірок» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанка Оля Полякова про український шоу-бізнес до Майдану: «ми вилизували московських зірок» (ВІДЕО)

Уродженка Вінниці, а нині популярна українська співачка Оля Полякова відверто розповіла про те, яким був вітчизняний шоу-бізнес до Майдану у 2014 році. Так, вона співала у кокошнику, не згадувала рідне місто у ток-шоу, але на то були об’єктивні обставини.

Уродженка Вінниці, а нині популярна українська співачка Оля Полякова відверто розповіла про те, яким був вітчизняний шоу-бізнес до Майдану у 2014 році. Так, вона співала у кокошнику, не згадувала рідне місто у ток-шоу, але на то були об’єктивні обставини.

Подробицями артистка поділилася в інтерв'ю проєкту Connecting Women на YouTube.

За словами Полякової, раніше українські знаменитості ставали популярними тільки якщо виступали в Росії. Вона додала, що зірок із РФ запрошували в Україну вести шоу за скажені гроші й «крутили» по телевізору, тоді як наші виступали безкоштовно.

«Давайте будемо відверті, якщо запрошували вести якесь шоу Ваню Урганта – то за великі гроші, а Оля Полякова йшла безкоштовно... Ми вилизували московських знаменитостей. Навіщо брати якихось «недорозвинених» тут зірок, якщо можна було відразу взяти московських. Всі наші зірки, всі артисти дивилися з відкритим ротом у сторону сусідів. І можна було отримати визнання в цій країні тільки після того, як тебе визнали в Москві», – заявила Полякова.

Мабуть, тому жінка так «полюбляла» тоді кокошники… Згодом вона відмовилася від цього аксесуару на виступах та під час запису роликів.

Також Оля зазначила, що величезні гроші «крутилися» тільки в Москві, а наші артисти продовжували їздити на метро.

«Наш шоу-бізнес був недофінансований, мав поганий вигляд, погано звучав, тому що все це величезні гроші. І якщо тут у тебе немає фінансового обігу, то ти не можеш далі вкладати у свої шоу, костюми. Звідси наші зірки, які їздили на метро і ходили в стоптаному взутті. Це все комерція», – висловилася співачка.

Полякова уточнила, що після Майдану у 2014 році українські виконавці змогли підняти голови. Зараз вони вкладають гроші у власний саунд, музику, аранжування, хороші пісні, костюми та феєричні шоу. Крім того, їм більше не потрібно отримувати визнання в Москві, щоб «пробитися» на батьківщині.

Олеся Рудницька

12 березня, 2021