Вінничанка Настя Батюк перемогла на престижному танцювальному конкурсі у Мадриді (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничанка Настя Батюк перемогла на престижному танцювальному конкурсі у Мадриді (ФОТО)

З 9 по 11 березня в Мадриді відбувся Міжнародний фестиваль BellyQuality, присвячений східному танцю живота. У столиці Іспанії зібралися танцівники з усього світу, причому як професіонали найвищого рівня, так і новачки. У категорії «соло професіонали» перемогла 19-річна вінничанка Анастасія Батюк.

З 9 по 11 березня в Мадриді відбувся Міжнародний фестиваль BellyQuality, присвячений східному танцю живота. У столиці Іспанії зібралися танцівники з усього світу: як професіонали найвищого рівня, так і новачки. У категорії «соло професіонали» перемогла 19-річна вінничанка Анастасія Батюк.

Програма фестивалю передбачала не тільки конкурс, а виставки, майстер-класи і приголомшливі шоу, а завершив захід 10 березня гала-концерт за участю визнаних зірок в світі танцю.

У фестивалі взяли участь понад 70 танцювальних солістів і 25 колективів з багатьох країн. Разом з Настею змагалися ще 18 дівчат з Іспанії, України, Росії, Німеччини, Франції та інших країн, але виступ вінничанки журі визнав найкращим.

Зазначимо, Настя Батюк вчилася в 27-ої вінницькій школі і Одеському нацуніверситеті імені Мечникова. Її мама - Ольга Батюк - працює старшою операційною медсестрою в 20-му відділенні обласної психоневрологічної лікарні ім. А.Ющенка.

Новини Вінниці / Вінничанка Настя Батюк перемогла на престижному танцювальному конкурсі у Мадриді (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанка Настя Батюк перемогла на престижному танцювальному конкурсі у Мадриді (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанка Настя Батюк перемогла на престижному танцювальному конкурсі у Мадриді (ФОТО)
Олег Верлан

17 березня, 2020