Вінничанка через побиття дядьком «здала» поліції його плантацію конопель

Новини Вінниці / Вінничанка через побиття дядьком «здала» поліції його плантацію конопель

Сімейні помсти завжди відрізняються особливим «цинізмом». Молода вінничанка втомилася від знущань свого 48-річного дядька, з яким проживає на одному дворі, і здала його поліції. Аби правоохоронці не «відмахувалися» від сімейних чвар, жінка «додала» привід – розповіла про посіви коноплі буйного родича.

Сімейна помста завжди відрізняється особливим «цинізмом». Молода вінничанка втомилася від знущань свого 48-річного дядька, з яким проживає на одному дворі, і здала його поліції. Аби правоохоронці не «відмахувалися» від сімейних чвар, жінка додала привід – розповіла про посіви коноплі буйного родича.  

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції Вінницької області, 20 липня близько 10-ї години до лінії 102 надійшло повідомлення про нанесення жінці тілесних ушкоджень. Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою на вулиці Юрія Курія.

Жінка розповіла, що тілесні ушкодження наніс їй дядько, з яким вона спільно проживає. Також вінничанка запросила патрульних на подвір'я та показала, де її родич вирощує «заборонені» рослини.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин справи.

Чи надовго жінка позбавилася дядька і чи не лупцюватиме він родичку під час слідства?.. Адже у дворі було лише кілька рослин.

Макс Мельник

21 липня, 2020