Вінничанка через петицію пропонує продовжити маршрут тролейбуса №4

Новини Вінниці / Вінничанка через петицію пропонує продовжити маршрут тролейбуса №4

Вінничанка Лариса Ковальчук 27 вересня опублікувала петицію до міськради з пропозицією продовжити маршрут тролейбусу №4 до зупинки «Вінниччина – Авто». Вона пояснює, що таким чином пасажирам, які мешкають у віддаленій частині Тяжилова не доведеться пересаджуватися, аби добратися до правобережжя міста.

Вінничанка Лариса Ковальчук 27 вересня опублікувала петицію до міськради з пропозицією продовжити маршрут тролейбусу №4 до зупинки «Вінниччина – Авто». Вона пояснює, що таким чином пасажирам, які мешкають у віддаленій частині Тяжилова не доведеться пересаджуватися, аби дістатися до правобережжя міста.

«Чимала кількість жителів Тяжилова проживає за вулицею Луговою, а працює чи навчається в інших мікрорайонах нашого міста. Тролейбус № 7 з'єднує Тяжилів лише з середмістям, а продовження руху тролейбуса № 4 (від зупинки «Лугова» до зупинки «Вінниччина – Авто») дасть змогу з'єднати район за Луговою з центром міста та Вишенькою», - зазначає жінка.

Нагадаємо, що нещодавно відкрито нову ділянку тролейбусної лінії майже до «кінця» Тяжилова. Маршрут №4 зв’язує зупинки «Вишенька» та «вул. Лугова».

Олеся Рудницька

28 вересня, 2020