Вінничанка Боржемська-Узєлкова порадила меню на сніданок і похизувалася фігурою в Instagram

Новини Вінниці / Вінничанка Боржемська-Узєлкова порадила меню на сніданок і похизувалася фігурою в Instagram

Тривалий час вінничани співчували та спостерігали за подружнім життям та розлученням доволі відомої пари, а тепер мають можливість вчитися у фітнес-тренерки, ексдружини боксера В'ячеслава Узєлкова – Марина Боржемської тому, як покращувати свою фігуру. В Instagram, де за життям вінничанки спостерігають понад 600 тисяч підписників, жінка похвалилася новим пікантним знімком. Зірка позувала в купальнику, продемонструвавши сідниці.

Тривалий час вінничани співчували та спостерігали за подружнім життям та розлученням доволі відомої пари, а тепер мають можливість вчитися у фітнес-тренерки, ексдружини боксера В'ячеслава Узєлкова – Марина Боржемської тому, як покращувати свою фігуру. В Instagram, де за життям вінничанки спостерігають понад 600 тисяч підписників, жінка похвалилася новим пікантним знімком. Зірка позувала в купальнику, продемонструвавши сідниці.

Під новим знімком на особистій сторінці в Instagram Марина написала про те, як ранковий прийом їжі допомагає скинути зайві кілограми.

Знаменитість одягла купальник з тваринним принтом і повернулася спиною до камери, показавши підтягнуті сідниці. За словами Боржемскої, поживний і збалансований сніданок призводить до спалювання більшої кількості калорій протягом дня і дає більше енергії.

«Ідеальні рецепти сніданків виглядають так: йогурт з фруктами і вівсянкою, смузі боул, тост з цільнозернового хліба з авокадо і яйцем або омлет з овочами і тостом, цільнозерновий хліб або каші з цільним зерном і будь-яким наповненням (овочі, м'ясо, гриби, фрукти і ягоди)», – написала Марина.

Шанувальники оцінили фігуру вінничанки компліментами.

«Фото вогонь», «Чудово», «Супер», «Вогонь», – прокоментували підписники.

Олеся Рудницька

7 вересня, 2021