Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одному

Новини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одному

Вінничани безкоштовно отримали гуманітарну допомогу  - ціпки та милиці. Акцію ініціював депутат Вінницької обласної ради та голова БФ  «Вінниця - комфортне та безпечне місто» Андрій Ковальов. Захід настільки розчулив усіх учасників, що вони дякували один одному за такий «дар» як в рекламі про спагеті «Дякувати не передякувати».

Вінничани безкоштовно отримали гуманітарну допомогу - ціпки та милиці. Акцію ініціював депутат Вінницької обласної ради та голова БФ «Вінниця - комфортне та безпечне місто» Андрій Ковальов. Захід настільки розчулив усіх учасників, що вони дякували один одному за такий «дар», як в рекламі про спагеті «Дякувати не передякувати».

«Сьогодні нам вдалося допомогти біля 150 вінничанам. Дякуємо за добрі слова, вони нас підтримують, завжди приємно на душі від розуміння, що допоміг ближньому своєму», - йдеться на сторінці спільноти благодійного фонду в соціальній мережі Facebook.

Голова фонду, також подякував волонтерам за допомогу – саме вони роздавали милиці нужденним.

Вінничани зворушливо подякували благодійнику. Зокрема, Ніна Владимирець, в якої 90-то річна мама зламала ногу, написала:

«Так хочеться найти влучні, найщиріші і найдушевніші слова, які відтворили б ті почуття, які є в моєму серці, завдяки справам Андрія Ковальова.
Андрію, нехай Господь береже Вас та Вашу родину і дорогих Вам людей, на многая і благая літа.Ви варті найкращого у Господа. Адже раз добром зігріте серце - вік не прохолоне.
Ми не були зареєстровані, бо не було потреби. І тут 03.05.20р. 90-річна мама, зломила шийку стегна. Нам вже дозволено підійматись. Тому, Ваша допомога, для нас безцінна.
Дякую Андрію ще раз. І надзвичайно приємній дівчині, з маленьким, гарно вихованим хлопчиком, яка вчора, о 18.20. дала нам цей дар.
Я дивуюсь нам, людям - чому МИ все життя, наступаємо на одні і тіж граблі?!
Людина, хронічно творить добро, залишається без нашої підтримки. Невігласи, хронічно набиваючі собі кармани злочинним шляхом, не те що не зробивши нічого, нікому  слова доброго не сказавши, отримують від нас, не розумних підтримку. Люди! Придивляймося до людей, їхніх дій, справ, життя».

 

 

Новини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одномуНовини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одномуНовини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одномуНовини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одномуНовини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одномуНовини Вінниці / Вінничанам роздали ціпки та милиці: учасники благодійної акції «розсипались» у подяках один одному
admin

11 червня, 2020