Вінничанам пропонують цікаво та корисно провести суботній ранок

Новини Вінниці / Вінничанам пропонують цікаво та корисно провести суботній ранок

Вінничани, які ще не мали планів на суботній ранок можуть цікаво та з користю для довкілля провести час на «Бригантині». Завтра Вінниця долучається до Міжнародного дня чистих берегі

Вінничани, які ще не мають планів на суботній ранок, можуть цікаво та з користю для довкілля провести час на березі Південного Бугу. Завтра Вінниця долучається до Міжнародного дня чистих берегів, тож містянам прпопнують зібратися на толоку та зробити генеральне прибирання на півострові Бригантина.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«В Україні стартує найбільша акція осені. 19 вересня о 10:00 Вінниччина, як і вся Україна, разом із  мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» та Міжнародний день чистих берегів.

В акції візьмуть участь усі, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття», - йдеться в інформації.

Організатори також зазначають, що акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки.

Тож приходити потрібно в масках та рукавичках й налаштовуватись на самостійну роботу, адже прибирання відбуватиметься з дотриманням соціальної дистанції.

Місце проведення: м. Вінниця, півострів Бригантина. Координатори зустрінуть вас та направлять на зупинці В’ячеслава Чорновола.