Вінничанам пропонують новий спосіб передачі показів електролічильника

Новини Вінниці / Вінничанам пропонують новий спосіб передачі показів електролічильника

У Вінниці вирішили  полегшити та тим самим пришвидшити надання показів приладів обліку електроенергії. Так, з початком 2020 року в приміщенні Вінницьких міських електромереж запрацювали моноблок для передачі показів та електронне інформаційне табло.

У Вінниці вирішили полегшити та тим самим пришвидшити надання показів приладів обліку електроенергії. Так, з початком 2020 року в приміщенні Вінницьких міських електромереж запрацювали моноблок для передачі показів та електронне інформаційне табло.

Як розповів директор Олександр Плотиця, нововведення направлено на допомогу споживачам:

«Стало зручно. Особливо людям похилого віку, які звикли приходити до нас чи добиратися здалеку з інших районів міста, витрачаючи час аби надати покази лічильників. Через це наприкінці місяця утворювалися великі черги. З появою моноблоку все значно змінилося. Тепер прямо в холі, де встановлено моноблок, можна просто підійти до нього, ввести свій особовий рахунок та останні покази лічильника. Дуже просто і зручно».

Моноблок працює щодня, окрім вихідних - суботи та неділі, що допомогло розвантажити роботу операторів. Однак, якщо споживач не може провести таку операцію самостійно, йому допоможуть працівники підприємства та пояснять нюанси в користуванні пристроєм.

Додамо, що з 30 січня розпочнеться період передачі фактичних показів приладу обліку електроенергії. Триватиме він до 5 лютого. Обрати найзручніший для себе спосіб передачі показів можна за посиланням.